Microderm slider despre noi

Despre noi

Despre noi În estetica profesională , accesul la cele mai noi tratamente şi tendinţe este de o importanţă covârşitoare – fapt pentru care microderm.ro vă aduce ultimele noutăţi din domeniu.

Activitatea principală a microderm.ro este distribuția de echipamente şi produse de ultimă generaţie pentru tratamente faciale şi remodelare corporală.  Ne străduim să vă aducem întotdeauna cele mai recente şi mai innovative dispozitive şi aparate cosmetice.

Pe lângă aparate, mai puteţi găsi pe pagina noastră şi Fiole Sterile pentru tratamente dermato-cosmetică, precum şi o linie completă de produse profesionale menite tratamentelor cosmetice faciale. Atât gama de produse comercializate, cât şi oferta de cursuri organizate de brandul nostru sunt într-o continuă dezvoltare.

Dorim să fim aproape de clientul nostru şi să „ieșim” din spatele unui simplu webshop, motiv pentru care am încheiat un parteneriat de lungă durată cu firma Elektron Cosmetic, care va asigura distribuirea produselor microderm.ro, totodată garantând pentru nivelul profesionist al cursurilor oferite.

Chiar dacă lucrați deja în domeniu sau v-ați hotărât să studiați acest segment al înfrumusețării, deoarece fiecare produs de aplicare sau de îngrijire are o caracteristică şi reacționează într-un fel anume, este extrem de important să participați la cursurile noastre, unde veți avea ocazia să lucrați cu aceste produse. La aceste cursuri veți avea posibilitatea de a învăța cum se lucrează cu produsele noastre şi veţi primi răspuns la toate întrebările şi nelămuririle dumneavoastră.

Workshop-urile noastre sunt ţinute de instructor din Budapesta, care vă va ajuta să faceţi cea mai bună alegere când vine vorba de noile produse şi aparate apărute pe piaţă. De asemenea, vă va consilia în alegerea produselor potrivite în funcție de nivelul dumneavoastră de pregătire,necesităţi şi posibilităţi. Trainerii microderm.ro sunt acreditați şi participă continuu la workshop-urile  şi programele de specializare organizate de partenerii noștri direcți, toate acestea pentru a dobândi o mai bună cunoaștere a produselor, dar şi a tehnicilor noi apărute în acest domeniu.
Garantia livrarii
Garantia livrarii
Pret producator
Pret producator
Garantia returului
Garantia returului
Garantia calitatii
Garantia calitatii
Plata la livrare
Plata la livrare