Garantie si returnare

Răspunderea Microderm şi modalitatea de acordare a garanţiei
Răspunderea Microderm este asumată în conformitate cu dispoziţiile art. 16 din Legea 449/2003. Rezoluţiunea contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului se face în condiţiile art. 11 din Legea 449/2003, precum şi art. 12 -15 din OG 21/1992.
Modalitatea prin care se asigură consumatorului garanţia este în primul rând repararea produsului sau înlocuirea produsului dacă repararea nu este posibilă sau disproporţionată. Dacă acest lucru nu este posibil se va asigura restituirea contravalorii produsului.
Măsura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comună.
Orice reparare, înlocuire sau rambursare a contravalorii produselor va fi făcută de către Microderm în cadrul unei perioade de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţa în scris Microderm lipsa de conformitate a produsului.
 
Important!!!
Compoziţia, instrucţiunile de curăţare şi întreţinere, condiţiile de utilizare, precum şi restricţiile aplicabile produsului dumneavoastră se găsesc pe ambalaj, pe etichetă sau în manualul de utilizare al acestuia.
Acestea informaţii sunt specifice produsului dumneavoastră şi este obligatorie consultarea lor.
Vă rugăm sa respectaţi instrucţiunile de întreţinere, ambalare şi utilizare corespunzătoare produsului achiziţionat, instrucţiuni menţionate în documentele însoţitoare acestuia. În situaţia nerespectării acestora (a instrucţiunilor de întreţinere, ambalare şi utilizare) se pierd toate drepturile generate de garanţie.
Garanţia se acordă dacă au fost respectate condiţiile de transport, manipulare, depozitare şi exploatare.
 
Garanţia nu se acordă în următoarele situaţii:
- Produsele au fost depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau în alte scopuri, alterate sau curăţate prin metode improprii sau cu substanţe neadecvate.
- Garanţia nu acoperă uzura normală a produsului, tăieturi, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii la soare sau la o altă sursă puternică de căldură sau în urma contactului cu apa, vopsirea produsului de către client, deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi, ruperea sau zgârierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea în condiţii de umiditate, curăţarea cu substanţe neadecvate;
- S-a intervenit asupra produsului sau s-a reparat sau modificat
 
Returnarea Produselor

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.
Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplică doar pentru produsele comandate on-line şi livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Pentru mai multe informaţii legat de returnare apelati la numărul 0744-846.571. Este necesar să ne anunţaţi telefonic, în cazul în care doriţi să returnaţi un produs.
Returnările autorizate vor fi expediate la adresa:
SC Cosmetic Cselotei SRL
410452 Oradea – Bihor, str. Transilvaniei, nr. 10,  Unitatea C
Garantia livrarii
Garantia livrarii
Pret producator
Pret producator
Garantia returului
Garantia returului
Garantia calitatii
Garantia calitatii
Plata la livrare
Plata la livrare